Як оцінити "земельну" роботу Держгеокадастру на Закарпатті у 2017-му році?

Як оцінити "земельну" роботу Держгеокадастру на Закарпатті у 2017-му році?
Протягом 2017 року експертами органів Держгеокадастру у Закарпатській області прийнято до опрацювання з інших областей 7 764 проекти землеустрою. Із загальної кількості проектів, що надійшли 5 872 розглянуто позитивно, 1 780 відмовлено та 112 проектів знаходяться на розгляді.

 

Найбільше проектів землеустрою опрацювали експерти у Міжгірському  (1 325), Свалявському (1 248) та Тячівському (1 012) районах.

Спеціалістами районних підрозділів Головного управління Держгеокадастру у Закарпатській області направлено на погодження до інших областей 10 586 проектів землеустрою, з них опрацьовано 10 397 проектів, з яких 7 413 позитивно, 2 984 відмовлено та 189 знаходяться на розгляді.

У Закарпатській області кількість працівників територіальних органів, які отримали статус експерта становить 15 осіб.

Довідково:

Постановою Кабінету Міністрів України від 31 серпня 2016 року №580 «Деякі питання реалізації пілотного проекту із запровадження принципу екстериторіальності погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки територіальними органами Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру» затверджено тимчасовий порядок взаємодії між територіальними органами державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру на період реалізації пілотного проекту із запровадження принципу екстериторіальності погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки територіальними органами Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру під час погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Розгляд та погодження або відмова в погодженні проектів землеустрою здійснюється працівниками територіальних органів Держгеокадастру, які вибрані за принципом випадковості системою електронного документообігу Держгеокадастру.

Джерело: Прес-служба Держгеокадастру

 

 

 

11 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів