Водії вантажівок продовжують руйнувати кам’яний арочний міст через канал Верке в Берегово

Водії вантажівок продовжують руйнувати кам’яний арочний міст через канал Верке в Берегово
Вони ігнорують коригування маршруту, внаслідок чого руйнується якість доріг, а також страждають берегівчани.

 

У ході другого пленарного засідання 9-ої сесії облради крайові парламентарі підтримали колективний депутатський запит своїх колег з фракції КМКС щодо забезпечення контролю за виконанням розпорядження голови Закарпатської ОДА від 19.09.2016 №444 «Про введення тимчасового обмеження проїзду вантажних транспортних засобів загальною вагою понад 8 тон через канал Верке у м. Берегово».

Обласні обранці - Баторі Й. М., Борто Й. Й., Гулачі Г. Л., Кейс Б. Г., Орос І. І., Пейтер Ч. А., Резеш К. К., Товт М. М у своєму запиті зазначають, що відповідно до вищезгаданого розпорядження очільника краю Геннадія Москаля, у зв’язку з аварійним станом кам’яного арочного мосту через канал Верке на автодорозі М-23 «Берегово-Виноградів-Велика Копаня», на підставі його обстеження та оцінки технічного стану, проїзд важковагового транспорту заборонено. Крім тих вантажівок, які мають на це спецдозвіл. Проте водії ігнорують дане коригування маршруту, внаслідок чого руйнуються якість доріг, а також страждають мешканці міста.

Рішенням голови Закарпатської облради Михайла Рівіса даний документ направлено на розгляд ОДА та Головного управління Національної поліції в Закарпатській області.

Джерело: Прес-служба Закарпатської облради

 

11 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів