Стало відомо на яку зарплату очікувати закарпатським вчителям

Стало відомо на яку зарплату очікувати закарпатським вчителям
За підрахунком Міністерства освіти і науки передбачувана середня зарплата шкільного вчителя в січні 2018 року, складе 7600 гривень.

 

Про розповіла міністр освіти і науки Лілія Гриневич, йдеться на офіційному сайті Міносвіти.

— Сьогодні на засіданні уряду прийнято дві постанови, які регулюють збільшення заробітних плат для вчителів. Зокрема, ми збільшили граничний розмір надбавки для вчителів до 30%, - зазначила Гриневич.

За її словами, розміри максимальної надбавки педагогічним працівникам ростуть від 20% до 30%. Встановлено і нижня межа такої надбавки - не менше 5%.

Зокрема, не менше 20% надбавки Повинні отримувати вчителі шкіл, в яких навчання в початкових класах здійснюється за стандартами Нової української школи, і вчителі української мови та літератури шкіл з навчанням на мовах національних меншин.

"З 1 вересня 2018 року збільшення зарплати обов‘язково має бути поширено не лише на педагогів, що отримують зарплату за кошти державного бюджету, а й усіх педагогів, зокрема тих, що отримують зарплату з місцевих бюджетів – вихователі дитсадків, майстри у професійно-технічних навчальних закладах та інші", - зауважують в МОН.

Дивіться також: Вчителька-"емігрантка" з Берегова розповіла про справжню мету виїзду до "Туманного Альбіону"

Мukachevo.net

 

12 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів