Свята тривають: копи зупинили чотирьох нетверезих водіїв на Закарпатті

Свята тривають: копи зупинили чотирьох нетверезих водіїв на Закарпатті
Випадки керування транспортними засобами напідпитку зафіксувано в Ужгородському, Хустському районах та в місті Берегові.

 

Вчора, 12 січня, завдяки інформації небайдужих громадян, поліцейські Хустщини попередили виникнення можливої аварійної ситуації на дорозі, зупинивши нетверезого водія автомобіля «Peugeot». 25-річний чоловік був зупинений у смт.Вишково. Результат медосвідчення мешканця Іршавщини на стан алкогольного сп’яніння показав 1,4 проміле.

1,8 проміле драгер зафіксував при освідченні водія автомобіля «Citroën». 27-річного чоловіка поліцейські зупинили в селі Іза Хустського району. Причиною зупинки були вимкнені в темну пору доби світлові габарити. Крім того, працівники поліції з’ясували, що водій порушує правила безпеки дорожнього руху не вперше і вже позбавлений права керувати транспортним засобом.

Адміністративний протокол за керування напідпитку склали працівники поліції Берегова. Мешканець міста Червоноград Львівської області, паркуючись на території супермаркету, зайняв місце, призначене для інвалідів. При складанні відповідних матеріалів поліцейські помітили в порушника ознаки алкогольного сп’яніння, що підтвердили результати драгера — 1,8 проміле.

Ще одного водія напідпитку зупинили поліцейські Ужгородщини. У селі Ратівці правоохоронці зупинили 38-річного місцевого мешканця, що рухався на автомобілі «ВАЗ 2107» без увімкнених денних ходових вогнів. Медосвідчення на вміст алкоголю в крові водія показало 0,36 проміле.

На всіх порушників поліцейські склали відповідні адміністративні протоколи.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

13 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів