Мешканець Хустщини потонув під час відпочинку в басейні

Мешканець Хустщини потонув під час відпочинку в басейні
Вчора молодий чоловік 34 років Стець Василь Степанович пішов відпочивати разом з сімєю: жінкою та двома діточками в аквапарк в місто Тячів.

 

Під час відпочинку в басейні йому стало погано і він потонув, – пише у соцмережі Фейсбук Роман Келемен. На жаль ніхто не помітив те, що чоловік втопився і ніхто не надав йому першу невідкладну медичну допомогу. А коли відпочиваючі помітили чоловіка то почали самостійно надавати йому медичну допомогу але його вже не можливо було врятувати.

Родина загиблого звинувачує керівників аквапарку, що в закладі були відсутні рятівники, які повинні були наглядати за басейном та відпочиваючими та відсутністю чергового лікаря в закладі. Розтин показав, що чоловік втопився і у нього була серцева недостатність, а чи була ця серцева недостатність і що було причиною цього буде вже з’ясовувати слідство. Можливо пари хлору, якими знезаражують воду і викликали цю серцеву недостатність, так як Василь був повністю здоровий і не хворів на якісь захворювання. Наразі замість свята Василя родина організовує похорони загиблого.

 

13 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів