"Скромне" завершення Закарпатського "Новорічно-Різдвяного турніру"

"Скромне" завершення Закарпатського "Новорічно-Різдвяного турніру"
Після змагань юнаків наступного дня завершували міні-футбольний «Новорічно-Різдвяний турнір» команди дівчат із гравчинь 2003 р.н і молодші.

 

На турнір приїхали 10 команд, які були розділені на дві групи (по 5 у кожній):

Група А: ДЮСШ (Міжгірський район), ДЮСШ  (Хустський район), ДЮСШ (Іршавський район), ФК «Добронь-юніор» (Велика Добронь), ДЮСШ (Рахівський район).

Група В: ДЮСШ «Колос» (Виноградівський район), ДЮСШ (Тячів), ЗОДЮСШ (Ужгород), ДЮСШ «Колос» (Мукачівський район), «Берегвідейк» (Берегівський район).

Після групових змагань кращі команди груп зійшлися у матчі за першу сходинку, колективи, які посіли другі сходинки змагалися за бронзовий кубок.

У фінальному матчі зійшлися футболістки ДЮСШ (Рахівський район) та вихованки Крістіни Костевки з закарпатської обласної ДЮСШ (Ужгород). Вікторію святкували ужгородки – 1:0.

Бронзовими призерами стали гравчині з виноградівської ДЮСШ «Колос, які мінімально здолали ДЮСШ (Хустський район).

Окрім власне команд-призерів визначили й кращих футболісток  у номінаціях. «Кращий воротар» - Каріна Паладіна (Ясіня); «Кращий захисник» – Понно-Кларіка Зан-Фабіян (Берегово);

«Кращий нападник» – Вікторія Завацька (Ужгород).

Слід зауважити, що організатори турніру провели церемонію нагородження в «економ-режимі». На відміну від попередніх років, цього разу не вручили командам переможницям медалі та не пригостили піццою, як у попередньому фіналі. Зрозуміло, важкі часи, країна воює, тож помпезно святкувати не слід, але хоча б на солодкий стіл для дівчат чи на тортик для переможців серед дівочих команд могли б спромогтися…

Семен МИХАЙЛИК

 

14 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів