Закарпатцям, що дбають про власне здоров’я

Закарпатцям, що дбають про власне здоров’я
Колись ми про таке навіть не мріяли!

 

Екзотичні горіхи, насіння чіа, різні бобові, виноград, сухофрукти… А ще – броколі, спаржа, кабачки, баклажани, розмарин. Зараз це все можна купити на ринку в Ужгороді. Просто посеред зими. Вибір дійсно широкий. Ціни – цілком доступні.

Колись ми про таке навіть не мріяли.

Для прикладу, спаржа – смачна і дуже корисна овочева культура. Рослина протягом століть використовувалася як цілющий засіб, у багатьох кухнях була незамінним компонентом у стравах, які вживали для підтримки краси тіла.

Молоді пагони рослини можна вживати сирими. Вона не втрачає корисних властивостей навіть після приготування на грилі, у духовці, при варінні. Головний секрет спаржі полягає в тому, що її потрібно готувати «ледь-ледь».

До того ж сік, витяжка, екстракти цієї рослини пом’якшують, відлущують, очищають шкіру, надають їй свіжості.

Для тих, хто дбає про своє здоров’я такий  продукт є просто подарунком.

Крім того, у місті є умільці, які дбають не лише про власне хороше самопочуття, але й про інших. Вони пропонують широкий вибір живих цукерок, зроблених без цукру із натуральних компонентів, без барвників та будь-якої хімії.

Загалом тішить, що в Ужгороді постійно збільшується кількість прихильників здорового способу життя і що розмаїття якісної продукції стає все ширшим.

Джерело: Zakarpatpost.net

 

14 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів