Жодних епідемій серед населення Закарпаття сьогодні не спостерігається!

Жодних епідемій серед населення Закарпаття сьогодні не спостерігається!
Як повідомила завідувач відділу епідеміологічного нагляду (спостереження) та профілактики інфекційних захворювань Закарпатського лабораторного центру МОЗ України Вікторія ТИМЧИК в області і надалі спостерігається низька інтенсивність епідемічного процесу гострих респіраторних інфекцій, захворюваність перебуває нижче порогових рівнів на 42%.

 

На минулому тижні до закладів охорони здоров'я області за медичною допомогою із симптомами гострих респіраторних інфекцій звернулося 2210 осіб, показник захворюваності становить  175,45 на 100 тисяч населення. Кількість захворілих в порівнянні з попереднім тижнем збільшилася на 15% в основному за рахунок дорослого населення.

Спостерігається збільшення  кількості захворілих на більшості адміністративних територій в межах від 68% в Перечинському до 12% у Виноградівському районах, проте епідемічні пороги не перевищені.

Рівень госпіталізації на рівні попереднього тижня, серед госпіталізованих осіб традиційно найбільша кількість дітей віком до 4 років та підтверджена циркуляція сезонних збудників респіраторних інфекцій.

З початку сезону захворюваності вакциновано 2120 осіб, в т.ч. 787 дітей.

Спостереження за перебігом епідемічної ситуації в області продовжується.

Джерело: ОЦЗ Закарпаття

 

15 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів