На Старий новий рік в Ужгороді змагалися волейболісти

На Старий новий рік в Ужгороді змагалися волейболісти
Цими вихідними в ужгородському спорткомплексі «Юність» пройшли одразу два волейбольні турніри. До дня Св. Василя 13 січня відбувся турнір – відкрита першість міста Ужгород «Турнір Василя» в якому взяли участь 6 команд з яких дві ветеранські – «Ветерани 60+» та «Автодор 55+».

 

Як виявилося в ветеранів є ще порох у порохівницях, й саме 60-річні волейболісти стали срібними призерами турніру, а перемогу святкували волейболісти ЗО ДЮСШ (Ужгород). Бронза дісталася ужгородській команді «Перспектива».

Призерам та переможцям були вручені кубки, медалі та грамоти. За організацію та проведення турніру учасники висловлюють подяку начальнику Ужгородського міського управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ользі Василиндрі.  

А на саме свято відбувся чемпіонат області з пляжного волейболу в закритих приміщеннях.

У старшій віковій групі  серед 9 команд перші дві сходинки посіли «пляжники» з ЗО ДЮСШ. Чемпіонами стали пара волейболістів Ростислав Мошак та Андрій Шитєв, які в фіналі переграли своїх колег Олександра Попика та Валерія Ролю.

Третю місце в представників Хустщини з ДЮСШ «Карпати» (Бора Тарас та Багора Роман).

У молодшій віковій групі з поміж 15 команд призову трійку сформували команди ЗОДЮСШ.

Першими стали пара гравців у складі Ростислав Краниковець-Денис Захаркевич. Срібло дісталося Піху Павлу та Владсилаву Микульці, третє місце зайняла пара у складі Олександра Джупіни та Олексія Курко.

Семен МИХАЙЛИК

 

15 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів