Найстаріший виш Закарпаття приймав делегацію Кошіцького університету ветеринарної медицини та фармації

Найстаріший виш Закарпаття приймав делегацію Кошіцького університету ветеринарної медицини та фармації
В ході зустрічі також ішла мова про умови перебування та забезпечення словацьких та українських студентів якісними умовами проживання на час програми обміну.

 

У четвер, 11 січня  у ректораті УжНУ відбулася зустріч представників  Університету ветеринарної медицини та фармації м. Кошіце з керівництвом Ужгородського національного університету. Делегацію словацького вишу  представляли проректор, професор Зіта Фаіксова,  Ph.D, завідувач  кафедри фармакогнозії та ботаніки, доцент Ярміла Ефтімова,  Ph.D та Erasmus координатори Моніка Гарчарова та Лібуша Боднарова. Основною темою зустрічі стало започаткування обміну студентів в рамках програми Erasmus+.

Ректор УжНУ Володимир Смоланка та проректор з науково-педагогічної роботи і міжнародних зв'язків Мирослава Лендьел зауважили на важливості програми студентського між університетами, а також обговорили зі словацькими колегами можливість реалізації проектів співпраці, зокрема проведення літньої школи на високогірній біологічній базі «Колочава». В ході зустрічі також ішла мова про умови перебування та забезпечення словацьких та українських студентів якісними умовами проживання на час програми обміну.

 

Також словацькі колеги провели зустріч зі студентами та аспірантами УжНУ біологічного та медичного факультетів, які вже на початку лютого 2018 року поїдуть навчатися до Університету ветеринарної медицини та фармації.  Студенти мали змогу отримати інформацію про навчання та перебування в університеті, про особливості дисциплін, які викладатимуться в Словаччині.

Сайт УжНУ

 

16 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів