Закарпатець загинув від падіння зрубаного ним дерева

Закарпатець загинув від падіння зрубаного ним дерева
Вчора, 15 січня, о 15:57 год., на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що на мешканця села Свалявка Перечинського району у лісі впало дерево. Від отриманих травм чоловік помер на місці.

 

Працівники групи реагування патрульної поліції та слідчо-оперативної групи встановили, що 36-річний мешканець села Свалявка, разом зі своїми синами, меншому з яких 10, а старшому 16 років, самовільно, без будь-яких документів на заготівлю дров, пішли в лісовий масив в урочище «Свалявка» Порошківського лісництва, де розпилювали дерево.

За словами дітей, батько бензопилою перерізав частину стовбура поваленого вітром дерева. Відтак на чоловіка звалилася відпилена коренева система з грунтом. Діти одразу ж побігли по допомогу односельців, проте чоловік від отримаих травм загинув на місці.

За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство) із відміткою «Нещасний випадок».

Правоохоронці встановлюють усі обставини справи та з’ясовують, на яких підставах та за яких умов здійснювалася незаконна заготівля дров в указаному лісовому масиві.

Джерело: Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

 

16 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів