"Чужих", особливо з "душком", на Закарпатті, ой, як не люблять!

"Чужих", особливо з "душком", на Закарпатті, ой, як не люблять!
Закарпатським правоохоронцям за останні 24 години вдалося розкрити чотири злочини, пов'язані зі заволодінням чужим майном.

 

Особи одразу сімох підозрюваних у крадіжках закарпатців правоохоронці встановили протягом останньої доби. За всіма епізодами слідство триває.

Так, поліція Ужгорода встановила, що з помешкання жителів обласного центру Закарпаття телефон і кавоварку викрав брат потерпілого, який є сусідом родини заявників. Поліція вилучила речовий доказ та розпочала провадження за ст. 185 ККУ, тобто крадіжка.

Поліція Мукачівщини розкрила майновий злочин у селі Щасливе. Поліція встановила, що вночі невідомі обікрали територію дворогосподарства заявника. Викрадачем інструментів виявився 14-річний місцевий мешканець. У неповнолітнього вилучили речовий доказ.

Крадіжку, що трапилася на території церкви, розкрили свалявські правоохоронці. Поліцейські встановили, що з прилеглої до храму ділянки невідомі викрали дві чавунні опори. На місці злочину правоохоронці зібрали докази та встановили особи підозрюваних у злочині. Ними виявилися троє жителів райцентру.

Рахівські поліцейські розшукали підозрювану у викраденні золотого персня і двох дисконтних карток. Слідчі встановили, мешканка села Костилівка зайшла до кухні заявниці та забрала все, що знайшла цінного на столі. У жінки вилучили викрадені речі. Відносно підозрюваної вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

За всіма фактами відкриті кримінальні провадження, за цими епізодами слідство триває.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

16 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів