На Виноградівщині водій знайшов альтернативу алкоголю – їздив "під наркотиками"

На Виноградівщині водій знайшов альтернативу алкоголю – їздив "під наркотиками"
Житель села Дяково Виноградівського району керував уночі автомобілем «Fоrd Fіestа» у стані наркотичного сп’яніння. Поліція склала на правопорушника відповідний адмінпротокол і вилучила водійське посвідчення.

 

Уночі працівники групи реагування патрульної поліції Виноградівського району помітили на автодорозі біля села Дяково автомобіль марки «Fоrd Fіestа» іноземної реєстрації, на якому не працювали задні габарити. Водія зупинили, аби зробити йому зауваження. 

За кермом перебував місцевий житель, який поводився неадекватно. При цьому ознак алкогольного сп’яніння в молодого чоловіка не було. Його доставили на медосвідування в районну лікарню, де відповідний тест підтвердив, що водій перебуває в стані наркотичного сп’яніння. Найімовірніше, чоловік вживав метамфетамін.

На правопорушника склали адмінпротокол за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, яка перебуває в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння). Водійське посвідчення від молодого чоловіка вилучили та відсторонили його від керування.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

17 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів