Де та чим сьогодні зайняті працівники-комунальники в Ужгороді

Де та чим сьогодні зайняті працівники-комунальники в Ужгороді
Сьогодні в Ужгороді працівники підприємства «Закарпателектробуд» міняють лампи вуличного освітлення на вулицях Юлія Боршоша- Кум’ятського, Минайській, у провулку Мебльовиків. На набережній Незалежності демонтують ілюмінацію, а на площах Дружби Народів, Богдана Хмельницького – відключають.

 

«УжАгромікс» робить формувальну обрізку дерев глоду на площі Корятовича, продовжує зрізати аварійні дерева на Електрозаводській.

Робітники комунального підприємства КШЕП та обслуговуючої компанії «УжБудСервіс» прибирають від снігу та підсипають протиожеледною сумішшю автобусні зупинки у місті. Вночі КШЕП прибирав та підсипав вулиці спецсумішшю з використанням техніки – 5 комплексних дорожніх машин, 4 тракторів, 2 прибиральних машин, екскаватора та грейдера. Сьогодні працівники «УжБудСервісу» також механізовано прибирають від снігу тротуари на вулицях Перемоги, Іштвана Сечені, Марії Заньковецької, Михайла Грушевського, Минайській, 8 Березня.

Комунальне підприємство «Ужгородський ККП» чистить від снігу доріжки на кладовищі «Кальварія» та прибирає сніг із застосуванням трактора на кладовищі «Барвінок».

«АВЕ-Ужгород» ліквідовує стихійні сміттєзвалища на вулицях В’ячеслава Чорновола, Адама Міцкевича, Минайській, 11, Марії Заньковецької, 5,7,9, Одеській, 3.

 

17 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів