Юні закарпатські футболісти здобули перемогу на «Галицькій зимі-2018»

Юні закарпатські футболісти здобули перемогу на «Галицькій зимі-2018»
Після здобуття срібних нагород на обласному «Новорічно-різдвяному турнірі» з міні-футболу в Ужгороді. Команда ДЮФК Мукачево 2006 р.н.(U-12) продовжила свій переможний шлях уже на популярному всеукраїнському турнірі «Галицька зима-2018», який відбувся у Львові з 14 по 16 січня.

 

Підопічні Мирослава Бундаша в груповому етапі  по черзі перемогли криворізький «Кривбас» – 4:0 та київський «Поділ» – 3:0. А в завершальному матчі групових змагань поступилися ФК «Львів» – 0:2. Мукачівці з другої сходинки вийшли до 1/4 фіналу, де зійшлися з однолітками чернівецької «Буковини». Основний час поєдинку завершився без голів, а от у серії післяматчевих пенальті  відмінно зіграв воротар закарпатців Максим Мардєєв, який парирував два удари гравців «Буковини».  

Наші хлопці в підсумку перемогли – 3:2. У півфіналі мукачівці мірялися силами з командою «Рух» (Винники). Долю цього матчу вирішив єдиний влучний постріл нашого гравця Романа Круцана – 1:0. 

А в фіналі ДЮФК «Мукачево» зійшовся зі своїм «старим знайомим» – ФК «Львів». Правда, цього разу поєдинок уже склався не за сценарієм львів’ян. Свисток арбітра зафіксував нулеву нічию, і знову доля переможця «Галицької зими» вирішувалася в пробитті післяматчевих пенальті. В виконанні «стандартів» закарпатці знову перестріляли господарів – 3:2, вище всіх похвал відіграв страж воріт «Мукачева», який відбив один пенальті, тим самим принісши перемогу нашій команді. 

Як зауважив наставник ДЮФК «Мукачево» Мирослав Бундаш: «Слід відмітити, що сам турнір пройшов на високому рівні – виступали на полі зі штучним травяним покриттям, у складі девяти гравців.  На цих змаганнях ми грали проти сильних суперників, й показали, що наша школа є однією з найсильніших в Україні. Окремо хочу подякувати батькам, які нам забезпечили шалену підтримку й додали юним гравцям мотивації в боротьбі за чемпіонство».

Власне, окрім переможного кубка та золотих медалей, гравця ДЮФК «Мукачево» Василя Бундаша було визнано кращим гравцем турніру «Галицька зима-2018».

Семен МИХАЙЛИК

 

17 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів