Мукачівський "Флекстронікс" відвідали представники Ужгородського нацуніверситету

Мукачівський "Флекстронікс" відвідали представники Ужгородського нацуніверситету
З нагоди «Дня відкритих дверей» та завершення будівництва 1-ї черги нової будівлі заводу «Флекстронікс» в м.Мукачево, підприємство відвідали представники ДВНЗ «УжНУ», а саме — декан інженерно-технічного факультету Іван Туряниця, декан математичного факультету Михайло Повідайчик та начальник відділу сприяння працевлаштуванню та профорієнтації Ганна Глухова.

 

ДВНЗ «УжНУ» готує найкращих спеціалістів, професіоналів, які мають можливість проходити стажування  на основі проходження виробничих практик,  використовуючи матеріально – технічну базу, готують курсові та магістерські роботи, на таких підприємствах, як  Flex, та після завершення навчання ДВНЗ «УжНУ» випускники інженерно-технічного, фізичного, математичного та інших факультетів,  працевлаштовуються.

Flex(NASDAQ : FLEX) – розробляє та конструює інтелектуальні продукти для більш з'єднаного світу. Маючи близько 200000 професіоналів у 30 країнах,  компанія надає послуги інноваційного дизайну, інженерні послуги, послуги по виробництву у різних галузях промисловості та споживачів ринків.

Цей захід дав можливість ознайомити з діяльністю підприємства, та окреслити деякі пункти спільного плану роботи на майбутні періоди, та залучити  правильний калібр студента, побачивши альянси, сформовані успішними корпораціями.

Джерело: Сайт УжНУ

 

17 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів