В Ужгороді затримали городянина, який "нишпорив" у будівлі психоневрологічного диспансеру

В Ужгороді затримали городянина, який "нишпорив" у будівлі психоневрологічного диспансеру
Поліція охорони затримала чоловіка безпосередньо на місці злочину.

 

...О другій годині ночі надійшов сигнал «Тривога» на пульт централізованого спостереження УПО в Закарпатській області. Поступило повідомлення з охоронюваного об’єкту – психоневрологічного диспансеру.

Через дві хвилини наряд поліції охорони прибув на місце події і, не гаючи часу, приступили до обстеження. Поліцейські охорони виявили відчинене вікно з характерними ознаками проникнення та сліди перебування сторонніх осіб на об’єкті. Заблокували входи та виходи з підвалу та викликали підмогу.

По прибутті допоміжного наряду поліцейські, з дотриманням заходів особистої безпеки, рушили в середину підвалу. Де, власне, і знайшли підтвердження своїм сумнівам: адже у підвалі побачили чоловіка, який якраз «порався» із майном психоневрологічного диспансеру. Згідно ст. 44,45 ЗУ «Про Національну поліцію» поліцейські охорони застосували фізичну силу та спецзасіб кайданки, до чоловіка упійманого «на гарячому». Затримали його та доставили у відділок поліції Ужгорода.

Як виявилось, підозрюваний – місцевий житель, 39 років, намагався викрасти електроподовжувачі та електроінструменти різного роду.

Дана подія зареєстрована в ЄО, як (крадіжка). По даному факту проводиться подальша перевірка.

Джерело: Управління поліції охорони в Закарпатській області

 

18 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів