Підозрюваного в побитті з летальними наслідками на Мукачівщині взято під варту

Підозрюваного в побитті з летальними наслідками на Мукачівщині взято під варту
Співробітники Мукачівського районного відділення поліції розслідують обставини бійки у селі Горонда, в результаті якої помер 19-річний хлопець.

 

Підозрюваного у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень правоохоронці затримали відразу. Зараз йому повідомили про підозру та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, 10 січня, близько 17.40, на лінію «102» надійшло повідомлення від медиків про те, що у машині «швидкої допомоги» від травм помер мешканець села Горонда. На місці події працівники управління карного розшуку ГУНП в Закарпатській області спільно з мукачівськими колегами з’ясували, що напередодні між хлопцями сіл Жнятино та Горонда трапився конфлікт. Наступного дня хлопці вирішили продовжити з’ясування стосунків.

В ході розслідування поліцейські встановили, що під час бійки 22-річний мешканець села Жнятино наніс смертельний удар дерев’яною битою по голові 19-річному хлопцю із сусіднього села Горонди. Його односельця із травмами також було госпіталізовано до травматологічного відділення Мукачівської лікарні.

Того ж вечора поліція затримала усіх учасників бійки. За фактом кримінального правопорушення розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Зараз мешканцю Мукачівщини, який наніс смертельний удар потерпілому, повідомили про підозру у вчиненні злочину та обрали запобіжний захід у вигляді – тримання під вартою. Слідство у справі триває.

Відділ комунікації

поліції Закарпатської області

 

18 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів