До Італії з фальшивими документами: через "Тису" намагались вивезти юну чернівчанку до ЄС

До Італії з фальшивими документами: через "Тису" намагались вивезти юну чернівчанку до ЄС
Сьогодні у пункт пропуску «Тиса» на виїзд з України прибула наша співвітчизниця, яка разом з п’ятнадцятирічною донькою прямувала до Італії. На контроль, разом з паспортами жінка пред’явила заяву батька про згоду на вивіз дитини за кордон, засвідчену консульством України у Мілані.

 

Проте, у ході додаткового вивчення документів прикордонники виявили, що надана заява є недійсною, оскільки була отримана у незаконний спосіб. Як з’ясувалось, на момент вдаваного надання згоди батько дівчинки перебував на території України.

За даним фактом охоронці кордону надіслали до Ужгородського РВ поліції ГУНП у Закарпатській області повідомлення про виявлення можливого кримінального правопорушення за ст.358 Кримінального кодексу України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів».

Неповнолітній громадянці України, яку намагались незаконно вивезти за межі України, було винесено рішення про відмову в перетині державного кордону. Згодом, матір з донькою у супроводі представників Національної поліції вибули з пункту пропуску для надання пояснень та проведення подальших слідчих дій

Прес-служба Чопського прикордонного загону

 

18 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів