"Under The Moon" – новий сингл від італійського композитора BOXEDGE та ужгородки MARYANA BODNAR

"Under The Moon" – новий сингл від італійського композитора BOXEDGE та ужгородки MARYANA BODNAR
Італійський композитор та саунд-продюсер BOXEDGE та українська сопрано Maryana Bodnar оголошують про реліз їхнього нового синглу "Under The Moon".

 

Пісня, написана BOXEDGE в стилі оригінального кроссоверу – танцювальної електронної музики, з особливим акцентом на ритми псай-трансу, збагачена красивим глибоким класичним вокалом Мар’яни Боднар та вже доступна у всіх основних інтернет-магазинах.

Після виходу першого синглу "Invocation" та дуже неординарного відео-кліпу до нього, музиканти вирішили продовжити співпрацю, створивши Boxedge and Maryana Bodnar Project – музичний проект електронної музики майбутнього.

BOXEDGE (сценічне ім’я Alessandro Bemporad) – композитор, автор пісень, музикант із Флоренції, Італія. Його твори – дослідження електронної музики, сучасного мистецтва та інноваційних технологій. Він випустив кілька альбомів, EP та синглів, які можна знайти на основних музичних інтернет-магазинах, та включають твори від ambient до electronic pop, від техно до класичного кроссоверу. У 2017 почав співпрацю з Маряною Боднар у проекті кроссоверу електронної музики та ліричної тематики.

МАР’ЯНА БОДНАР – професійна класична співачка, сопрано. Вчилась у Римі та Відні. Виступала з соло-концертами, у сольних проектах та в оперних постановках в Італії, Австрії, Словаччині, Польщі, Німеччині, на Мальті та в Україні; здобула кілька нагород на конкурсах, гранти та стипендії. У 2015 році була організатором та солістом проектів класичної та неокласичної музики "Night Gravity" та "Flagro". У 2016-17 часто виступає на Мальті та в Італії з класичним оперним репертуаром у супроводі джаз-музикантів, експериментує з новими обробками, прочитаннями та інтерпретаціями відомих творів. У 2017 композитор із Флоренції BOXEDGE запросив її до нового неординарного проекту музичного кроссоверу.

Варош

 

18 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів