Мережеві "човники"-закарпатці мало зважають на президентський указ!

Мережеві "човники"-закарпатці мало зважають на президентський указ!
Добре відомо, що народ України — з непокірних націй...

 

Російські інтернет ресурси «Вконтакте» і Yandex потрапили в п’ятірку найпопулярніших сайтів серед українців — і закарпатців в т.ч.. Відповідні дані опублікувала Інтернет Асоціація України.

Незважаючи на блокування в Україні таких ресурсів як «Вконтакте» і Yandex, в грудні 2017 року ним вдалося потрапити в ТОП-5 сайтів, які відвідують українці. Згідно з результатами аналізу українського інтернет-ринку з’ясувалося, що «Вконтакте» займає 4 місце в рейтингу популярності, а відразу за ним йде Яндекс. Популярніше цих сайтів виявилися лише Гугл, Ютуб і Фейсбук. Також відзначимо, що за даними компанії SimilarWeb, в грудні 2017 року на пошуковик Яндекс було зафіксовано понад 100 мільйонів заходів з України.

Нагадаємо, 16 травня 2017 року президент України Петро Порошенко підписав указ, згідно з яким вітчизняним інтернет-провайдерам заборонялося надавати доступ до ряду російських сайтів. У переліку опинилися: Яндекс, Вконтакте, Одноклассники, Мейл.ру тощо. Однак користувачі навчилися обходити заборону за допомогою спеціальних інтернет-сервісів.

Джерело: Еtcetera

 

19 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів