Студент Закарпатської академії мистецтв: "Бог допомагає руками інших людей!"

Студент Закарпатської академії мистецтв: "Бог допомагає руками інших людей!"
Тарас Годван – студент Закарпатської академії мистецтв. Автопортрет в образі блазня приніс молодому художнику перемогу в номінації «Портрет».

 

Крім того, юнак став лауреатом спеціальної премії від арт-резиденції «Великий Перевіз» та галереї сучасного мистецтва Voloshyn Gallery. Ми розпитали Тараса, що змінилося в його житті після конкурсу та яким для нього був ключ до успіху.

«Цей конкурс спонукає мене надалі не просто працювати, видаючи результат, який подобається окремим людям, а працювати все якісніше!»

Після конкурсу Тарас дещо змінив своє ставлення до роботи: «В глобальних масштабах моя творчість не змінилася: як працював, так і працюю. Єдине, що трохи відрізняється – це саме ставлення до роботи: людина під час змагань себе акумулює до певного результату, а потім переносить це в буденність».

Молодий художник вважає, що фундація Brovdi Art зіграла в його житті важливу роль: «Допомагати іншим – дуже хороша справа. І культурно-мистецька фундація Brovdi Art відіграла у моєму житті важливу роль, бо з’явилася можливість зробити те, на що не було фінансових ресурсів. Вкотре розумію, що Бог допомагає руками інших людей!»

Джерело: Культурно-мистецька фундація Brovdi Art

 

22 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів