Закарпатські аудитори торік забезпечили відшкодування втрат на понад 12 мільйонів гривень

Закарпатські аудитори торік забезпечили відшкодування втрат на понад 12 мільйонів гривень
Працівники Управління Західного офісу Держаудитслужби в Закарпатській області протягом 2017 року забезпечили відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму 12,1 млн грн. Загалом же протягом минулого року виявлено фінансових порушень, що призвели до втрат, на суму 17,3 млн грн.

 

За матеріалами контрольних заходів правоохоронні органи розпочали 10 досудових розслідувань та вручили 9 письмових повідомлень про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Для забезпечення відшкодування винними особами втрат фінансових ресурсів до суду подано 5 позовів на суму порушень понад 2 млн грн. Подання ще 6 таких позовів ініційовано перед органами прокуратури та установами.

За допущені порушення звільнено трьох посадових осіб, 287 – притягнуто до адміністративної, а 91 – до дисциплінарної і матеріальної відповідальності.

До Державної служби фінансового моніторингу України направлено 4 інформації про запобігання та протидію легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом, на загальну суму 25,3 млн грн.

Прес-служба Закарпатської ОДА

 

 

23 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів