Вже Шостий Тиждень угорських страв очікує на жителів та гостей Срібної Землі

Вже Шостий Тиждень угорських страв очікує на жителів та гостей Срібної Землі
Гастрономічний захід стартує 8-го, а завершиться 11 лютого.

 

Завтра, 24 січня, о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція організаторів VI-го Тижня угорських страв, який пройде на Закарпатті 8-11 лютого.

Детальніше про цьогорічний гастрономічний захід розкаже Шарлота Чізмар, голова Берегівської районної спілки сільського туризму, заступник голови Закарпатської угорської туристичної ради та інші співорганізатори, зокрема, Біров Тібор, власник готельно-ресторанних комплексів «Гелікон» і «Шеркерт» . Йтиметься також про важливість гастротурів на Закарпатті, як одну з улюблених атракцій туристів. 

Закарпатська угорська туристична рада за допомогою заходу має на меті популяризувати угорські традиційні страви серед місцевого населення та туристів, які прибувають з інших регіонів України та із-за кордону.

У західно-європейських країнах така акція називається «Жирний четвер» і триває тільки один день. Закарпатська угорська  туристична рада вирішила розширити акцію, вважаючи такий підхід більш ефективним в успішності  заходу.

***

Захід відбудеться у приміщенні Ужгородського прес-клубу за адресою: м.Ужгород, пл. Жупанатська, 15/4

Початок о 12.00

Запрошуються представники усіх ЗМІ.

Ужгородський прес-клуб

 

23 січня 2018р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів

Залишити коментар:

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без будь-яких попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані правоохоронним органам, якщо від них надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати посилання та рекламні повідомлення!

Необхідні поля позначені наступним символом:*