В Ужгороді склали Присягу та приступили до роботи 27 нових патрульних

В Ужгороді склали Присягу та приступили до роботи 27 нових патрульних
Двадцять сім нових патрульних поліцейських присягнули на вірність українському народові. Всі ці молоді хлопці та дівчата обрані серед багатьох претендентів, вони наполегливо навчалися, щоб стати правоохоронцями.

 

Сьогодні, 24 січня, в спорткомплексі «Юність» в Ужгороді відбулася церемонія складання Присяги на вірність українському народові 27 нових патрульних. Привітали нових працівників поліції начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Роман Стефанишин, начальник Управління патрульної поліції в Закарпатській області Юрій Марценишин та міський голова Ужгорода Богдан Андріїв.

«У вас сьогодні особливий день – ви одягнули форму працівника патрульної поліції і це надає певні права та накладає великі обов’язки. Від вашої професійної фізичної та моральної підготовки залежить якісне виконання покладених на вас державою обов’язків. Від цього залежить здоров’я і навіть життя громадян нашого міста, країни. Бажаю вам завжди бути вірними присязі, народу України, сумлінно виконувати свою роботу. Успіхів у роботі!», - сказав у вітальному слові Богдан Андріїв.

Хвилиною мовчання пом’янули всіх тих правоохоронців, які віддали свої життя під час виконання службових обов’язків.

Державний Гімн України виконав духлвий оркестр ГУНП в Закарпатській області. Насамкінець всі сфотографувалися на пам’ять.

 

24 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів