Поліцейські Міжгірщини вилучили в чоловіка арсенал зброї та боєприпасів

Поліцейські Міжгірщини вилучили в чоловіка арсенал зброї та боєприпасів
Працівники Міжгірського відділення поліції провели санкціонований обшук у жителя районного центру. Знайдені у помешканні зброю та боєприпаси вилучили і направили на експертизу. За цим фактом в поліції розпочали слідство.

 

Міжгірські правоохоронці отримали оперативну інформацію, про те, що житель села Вучкове може зберігати вдома нелегально зброю та боєприпаси. Для перевірки інформації правоохоронці провелисанкціонований судом обшук у будинку 51-річного чоловіка. У житловому приміщенні поліцейські виявили 3 гладкоцівкові рушниці, 87 патронів різного калібру, близько 350 грамів пороху та 5 ножів.

Походження знайденого та мету його зберігання наразі з‘ясовують місцеві поліцейські. Знахідки поліція вилучила та направила на експертизу.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 статті 263 (Носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від двох до п'яти років. Разом з тим власника рушниць буде притягнуто до адмінвідповідальності згідно статті 190 КУпАП. Досудове розслідування у цій справі продовжується.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

24 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів