Закарпаття. Місця відпочинку мають бути максильно комфортними та привабливими

Закарпаття. Місця відпочинку мають бути максильно комфортними та привабливими
Закарпатським лісівниками облаштовуються зони відпочинку, особливо у районах великих транспортних сполучень та автошляхах, що знаходяться поблизу лісових масивів.

 

Останніми роками велику увагу лісівники приділяють рекреації та відпочинку, тому працівниками лісової охорони ДП «Хустське ЛДГ» не лише проводиться постійне патрулювання лісових масивів, а й створюються належні умови для відпочинку людей. Лісівниками облаштовуються зони відпочинку, особливо у районах великих транспортних сполучень та автошляхах, що знаходяться поблизу лісових масивів.

Місця відпочинку мають бути максильно комфортними та привабливими. Відтак, лісівники докладають максимум зусиль і створюють комфортні та безпечні місця відпочинку. Причому не тільки для гостей, а й самого лісу. Адже у спекотний період такі зони відпочинку слугують ще й профілактикою та попередженням пожеж у лісових масивах.

Так, виконуючи обласну програму з облаштування нових рекреаційних пунктів, у 2017 році на території лісфонду Драгівського лісництва ДП «Хустське ЛДГ» в кварталі 31 виділі 22 урочище «Візантійське» облаштовано місце відпочинку з альтанкою, встановлено 5 лавиць, відведено місце для розпалювання вогнища, місце для збору сміття, облаштований під'їзд до місця відпочинку, туалет.

На території лісфонду Березівського лісництва в кварталі 26 виділі 20 урочище «Дудул» створено місце відпочинку з альтанкою, облаштовано місце для розкладання вогнища, відведено місце для збору сміття. В Н.Бистрянському лісництві облаштоване місце відпочинку, на території якого збудовано альтанку, знаходиться природне водоймище, питне джерело, встановлено 3 лавиці, місце для збору сміття, місце для розкладання вогнища, туалет. Разом з тим, на території лісфонду ДП «Хустське ЛДГ» було проведено поновлення вже створених місць відпочинку в Монастирецькому, Вишківському, Велятинському лісництвах.

Джерело: Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

 

24 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів