На Закарпатті керманича автівки-порушника, який втік за кордон, правоохоронці таки доправили до суду

На Закарпатті керманича автівки-порушника, який втік за кордон, правоохоронці таки доправили до суду
Нині на нього очікує судовий розгляд справи, яка кваліфікована за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України — "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження".

 

Працівники кримінальної поліції Тячева встановили місцезнаходження 38-річного мешканця села Нижня Апша, який розшукувався місцевим судом. Чоловіка підозрюють у вчиненні дорожньої автопригоди, під час якої постраждав пішохід.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилась ще минулого року у селі Нижня Апша Тячівського району, правоохоронці відділу провели розслідування та передали справу до суду.

В ході розслідування поліцейські встановили, що  водій автомобіля ВАЗ «21099» на автодорозі Мукачево-Рогатин у межах населеного пункту – с.Нижня Апша, не впорався з керуванням і здійснив наїзд на пішохода, який перебігав дорогу у невстановленому місці. Особу водія, який на момент аварії згідно із заключенням медиків був тверезий,  правоохоронці встановили одразу,  провели досудовий розгляд справи і передали її до суду.

Проте тячівець, намагаючись уникнути відповідальності, переховувався від судового розгляду справи, яка кваліфікована за ч.1 ст.286 Кримінального  кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що  спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Зараз підозрюваного, який весь час перебував за кордоном, поліція доставила до органів суду для розгляду справи.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

24 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів