В Ужгороді відбулася нарада освітян міста

В Ужгороді відбулася нарада освітян міста
Якісне навчання, безпечне перебування дітей у закладах, професійне виконання вчителями своїх посадових обов’язків, – це вимоги, які ставить міська влада перед педагогами Ужгорода, – наголосив під час сьогоднішньої наради освітян міський голова Богдан Андріїв керівникам дитсадків та шкіл.

 

Педагоги обговорювали питання бюджету навчальних закладів на 2018 рік, якості харчування, роботи логопедичних пунктів, інші поточні питання. Участь у нараді взяли міський голова Богдан Андріїв і секретар ради Андріана Сушко.

«У нас з вами одне завдання: щоб школи, садочки були забезпечені всім необхідним – тим, що ми можемо придбати за бюджетні кошти. Неприпустими є речі, коли через те, що не відбувся, до прикладу, тендер, у навчальному закладі немає якихось продуктів. Із цього року оплата за харчування зросла фактично вдвічі, виділили для цього кошти з міського бюджету, батьки також сплачують свою частку, тож має покращитися і якість харчування», – сказав Богдан Андріїв.

До 8 лютого, відповідно до розпорядження міського голови, працює робоча група, яка моніторить в ужгородських школах і дитсадках якість харчування та його відповідність нормам. Результати перевірок обов’язково будуть оприлюднені.

Також Богдан Євстафійович звернув увагу керівників освітніх закладів на майбутній прийом у школи і дитсадки, підкреслив, що у першу чергу потрібно зараховувати до закладів ужгородських дітей і насамперед тих, які живуть біля школи чи садочка, а вже потім – всіх інших. Зараз міське управління освіти працює над територіальним поділом навчальних закладів.

Крім того, міський голова нагадав, що минулого року провели багато ремонтів у навчальних закладах, цього року роботи продовжать. Заплановано до кінця року замінити всі вікна на енергозберігаючі у тих школах та садках, де цього ще не зробили. Крім того, продовжать інші роботи, зокрема, приведуть до ладу під’їзди та доріжки до навчальних закладів.

«Ми і далі будемо працювати над покращенням матеріально-технічної бази наших навчальних закладів. Миючі засоби, предмети гігієни, канцтовари мають бути у такій кількості, щоб нам батьки не телефонували, що ви збираєте на ці речі гроші», – наголосив керівникам закладів Богдан Євстафійович.

Джерело: Прес-служба Ужгородської міської ради

 

24 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів