ДФС Закарпаття: платникам — про новації податкового законодавства-2018

ДФС Закарпаття: платникам — про новації податкового законодавства-2018
На Закарпатті триває ряд семінарів, організованих органами ДФС Закарпаття та ТВ АППУ в Закарпатській області, на яких платникам детально роз’яснюють нововведення у податковому законодавстві, що набули чинності з 1 січня 2018 року.

 

Наразі заходи пройшли у Мукачеві, Сваляві та Берегові, де зібрали багатьох суб’єктів господарювання, бухгалтерів та підприємців.

Насамперед фахівці, серед яких Марта Волощук – голова правління ТВ АППУ Закарпаття, Оксана Носова – начальник управління моніторингу та облікових систем звітності ГУ ДФС у Закарпатській області, Алла Дацюк – начальник відділу комунікацій ГУ ДФС у Закарпатській області, Юлія Кілару – голова Закарпатського територіального відділення Всеукраїнської професійної громадської організації «Спілка аудиторів України», президент Закарпатської торгово-промислової палати Отто Ковчар розповіли присутнім про особливості деклараційної кампанії – 2018, зміни в частині оподаткування ПДФО, справляння єдиного податку та ЄСВ, особливості оподаткування прибутку підприємств, зміни в частині оподаткування та відшкодування ПДВ, зміни процедури зупинення податкових накладних та розрахунків коригування в єдиному реєстрі податкових накладних, умови та порядок розблокування ПН/РК, зміни в адмініструванні місцевих податків тощо.

Варто зазначити, що своєчасне інформування платників про новації в законодавстві сприяє попередженню та уникненню порушень, а формат проведення семінарів у Закарпатті – доволі поширена практика серед фахівців ДФС, адже таким чином платники можуть безпосередньо поцікавитись актуальним для них питанням, та отримати кваліфіковану відповідь.

Зауважимо, що наступними містами, де відбудуться семінари стануть Ужгород, Хуст та Іршава. Деталі за посиланням: http://zak.sfs.gov.ua/anonsi-ark/17506.html.

Також дізнатися актуальну інформацію щодо змін та новацій у податковому та митному законодавстві можна на сайті органів ДФС Закарпаття – http://zak.sfs.gov.ua.

Джерело: ДФС у Закарпатській області

 

25 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів