Як виконувалася Регіональна програма «Спортивний майданчик» за останні два роки?

Як виконувалася Регіональна програма «Спортивний майданчик» за останні два роки?
Це питання розглянуть депутати Закарпатської облради під час 10-ї сесії, яка відбудеться у другій половині лютого поточного року.

 

У пояснювальній записці наголошується, що Обласна програма „Спортивний майданчик” на 2016-2020 роки  - є третьою середньостроковою регіональною програмою. Її мета - сталий розвиток спортивної інфраструктури Закарпаття, доступної для широких верств населення.

Так, у 2016 році в рамках Програми в області проведено капітальний ремонт на одному спортмайданчику, збудовано – три, реконструйовано – три  ігрових майданчиків зі штучним покриттям розміром 42 х 22 м, придбано та встановлено три майданчики для загальної фізичної підготовки населення (тренажерні).

Торік в області зведено ще 10 ігрових майданчиків із штучним покриттям: вісім - із штучною травою, два – із поліуретановою основою.

Програмою передбачається, що витрати для придбання, постачання та монтування тренажерів, комплектів штучного покриття, додаткового обладнання здійснюватимуться за рахунок коштів обласного бюджету за умови повного виконання робіт у місцях запланованих дислокацій майданчиків згідно з умовами, визначеними Програмними вимогами.

Витрати з проведення підготовчих робіт, облаштування фундаменту майданчика, огорожі, освітлення, благоустрою прилеглої території відповідно до визначених технічних вимог, відносяться до міських та районних бюджетів або залучених спонсорських коштів.

Програмні обсяги витрат з обласного бюджету визначені у сумі 12000,0 тис грн із розрахунку зведення 20 спортивних майданчиків. Так, з обласного бюджету у 2017 році на реалізацію програмних завдань  спрямовано 5320,7 тис. грн.

Протягом звітного періоду за рахунок Програмних коштів у Закарпатській області встановлено 10 модернізованих  ігрових спортивних майданчиків із штучним покриттям, що складає 50% від запланованої програмою кількості майданчиків у відповідному році.

Джерело: Прес-служба Закарпатської облради

 

25 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів