Чим сьогодні займаються в Ужгороді комунальники та інші міські служби?

Чим сьогодні займаються в Ужгороді комунальники та інші міські служби?
Працівники підприємства «Закарпателектробуд» сьогодні в Ужгороді міняють лампи вуличного освітлення на вулицях Минайській, Олександра Можайського, Юрія Гагаріна.

 

На Митній робітники «УжАгроміксу» продовжують зрізати аварійні дерева. Також прибирають гілля, яке зрізали напередодні на вулиці Перемоги, 157.

Вночі КШЕП прибирав від снігу та підсипав протиожеледною сумішшю вулиці міста з використанням спецтехніки – 5 комплексних дорожніх машин, 4 трактори, 2 прибиральні машини, екскаватор. Прибирають від снігу та підсипають спецсумішшю автобусні зупинки та вулиці з крутими підйомами.

«УжБудСервіс» механізовано прибирає тротуари на вулицях Минайській, Михайла Грушевського, Марії Заньковецької, Іштвана Сечені, Перемоги, 8 Березня. На Минайській робітники цієї ж обслуговуючої компанії видаляють поросль.

«АВЕ-Ужгород» ліквідовує стихійні сміттєзвалища на вулицях Федора Достоєвського, 20, Минайській, 11, Павла Пестеля, Олександра Попадинця (Плеханова).

На кладовищі «Кальварія» працівники комунального підприємства «Ужгородський ККП» видаляють чагарники.

На площі Шандора Петефі у рамках реконструкції інженерних мереж копають траншеї, ставлять залізобетонні колодязі, прокладають каналізаційну мережу.

Продовжується капітальний ремонт покрівлі житлового будинку на вулиці Лесі Українки, 15.

Джерело: Ужгородська міська рада у ФБ

 

25 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів