Поради новачкам на ринку Форекс

Поради новачкам на ринку Форекс
Форекс всім відомий як світовий фінансовий ринок з обміну валют. З часом люди навчилися використовувати цей ринок для одержання прибутку. Для деяких з них заробіток на різниці у валютних курсах — єдине джерело доходу.

 

Ніхто не регулює ціни валют на Форексі. Торги відбуваються в цифровому форматі, учасники взаємодіють один з одним за допомогою спеціальних програм, відомих як торгові термінали. Однію із найпопулярніших платформ являється metatrader 4.

Ні в якому випадку, отримання прибутку на Форексі не можна назвати лотереєю! Тут все залежить від власних розрахунків, стратегій і схем. Це вигідно, і складно одночасно.Ще недавно грати на Форексі могли одиниці, сьогодні ж навіть студенти пробують свої сили в цій сфері.

Поради, які корисні для трейдерів-початківців

1. Розробіть власну стратегію.

Не копіюйте вже створені торгові стратегії, але враховуйте досвід інших трейдерів. Корисно почитати інформацію по даній темі, розміщену в блогах і на форумах. Не ускладнюйте вигадану стратегію, інакше заплутаєте себе і в результаті, замість прибутку отримаєте збитки.

2. Ведіть статистику своїх торгів.

В іншому випадку ви не зможете проаналізувати вашу торгову історію, оцінити результати і прогрес на ринку Форекс.

3. Не будьте жадібними.

Адекватно оцінюйте ризики. У цьому вам допоможе торговий план, який визначить прибуток і точку розміщення функції стоп-лосс.

4. Прагніть до збільшення депозиту.

Для цього залишайте на рахунку частину прибутку.

5. Дотримуйтеся розробленого торгового методу.

Не дивуйтеся, якщо вибраний торговий метод дасть збій, таке періодично трапляється. Але при цьому важливо пам'ятати, що розроблену стратегію потрібно регулярно доповнювати й удосконалювати, якщо розраховуєте на постійний прибуток.

6. Не піддавайтеся емоціям.

Не варто занадто панікувати у випадку невдалих угод. Пам'ятайте, що трейдерський успіх формується місяцями на основі отриманих результатів.

7. Вчіться постійно і самовдосконалюйтесь.

Читайте книги, відвідуйте семінари, знайомтеся з секретами інших трейдерів — одним словом, розвивайтеся! Розробляйте нові стратегії, реалізовуйте їх у торгівлі. Не бійтеся невдач. Отримані знання і досвід обов'язково приведуть вас до позитивного результату.

Щоб стати професіоналом, потрібно чимало часу. На перших порах відкрийте демонстраційний (спеціальний віртуальний рахунок) і тренуйтеся, поки не зрозумієте, що готові вийти на ринок. Відкривати реальні рахунки можна в тому випадку, якщо ви розробили власну стратегію, отримуєте на демо-рахунку прибуток, який вас влаштовує, і не відчуваєте жаху від думки про втрату зароблених грошових коштів.

 

25 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів