Сьогодні в Ужгороді говорили про "новинки" у Податковому кодексі України

Сьогодні в Ужгороді говорили про "новинки" у Податковому кодексі України
В обласному центрі Закарпаття сьогодні відбувся кущовий семінар для платників податків міста Ужгорода та Ужгородського району. Дізнатися про новації в податковому та митному законодавстві, які набрали чинності з 1 січня 2018 року, прийшло понад 70 суб’єктів господарювання, бухгалтерів та підприємців.

 

Відкрив семінар Юрій Сакалош – заступник начальника Головного управління ДФС у Закарпатській області, який подякував платникам за наполегливу та ефективну працю, зацікавленість новаціями законодавства, високу податкову культуру, яку засвідчує сумлінна сплата податкових зобов’язань.

– Починаючи з нового року набула чинності значна кількість законодавчих норм. Проте сьогодні тут присутні фахівці, які спробують відповісти на ті питання, які найбільше вам цікаві, ті питання, з якими ви стикаєтесь під час ведення господарської діяльності, – підкреслив заступник керівника фіскальної служби області.

Присутні під час заходу фахівці Головного управління ДФС у Закарпатській області насамперед звернули увагу платників, на зміни, внесені до Податкового кодексу України в частині оподаткування ПДФО, справляння єдиного податку та ЄСВ, особливості оподаткування прибутку підприємств, зміни в частині оподаткування та відшкодування ПДВ, зміни процедури зупинення податкових накладних та розрахунків коригування в єдиному реєстрі податкових накладних, умови та порядок розблокування ПН/РК, зміни в адмініструванні місцевих податків тощо.

Крім того спеціаліст митних органів ДФС Закарпаття роз’яснила особливості заповнення сертифікату з перевезення (походження) EUR.1. Порядок заповнення та видачі митницею сертифіката з перевезення (походження) товару EUR.1 затверджений наказом Міністерства фінансів України 20 листопада 2017 року № 950. Він набув чинності з 24 січня 2018 року.

Варто зазначити, що семінари, організовані органами ДФС, доволі популярні серед платників Закарпаття, про що свідчить чисельне відвідування платників. Адже це можливість отримати кваліфіковану відповідь на актуальні запитання.

Нагадаємо, що аналогічні семінари пройшли вже у Мукачівському, Свалявському та Берегівському районах. Наступні – в Хустському та Іршавському.

Деталі ТУТ.

Джерело: ДФС у Закарпатській області

 

 

26 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів