Москаль – у сімці лідерів «Рейтингу губернаторів» України

Москаль – у сімці лідерів «Рейтингу губернаторів» України
Український тижневик «Ділова столиця» оприлюднив рейтинг голів облдерж­адміністрацій за підсумками розвитку регіонів за три квартали 2017-го року, складений на підставі двох десятків найбільш значущих показників Державної служби статистики.

 

У рейтингу враховані дані 23-х мирних регіонів України – без окупованого Криму та напівокупованого Донбасу. Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль посідає сьоме місце у десятці лідерів «Рейтингу губернаторів».

Закарпаття має лідируючі позиції по динаміці реальних зарплат (зростання на 29,5% в порівнянні з січнем-вереснем 2016 року, водночас в середньому по Україні – на 18,8%). Область увійшла в дев’ятку найкращих по середньомісячній заробітній платі, а дослідження виплати зарплати за вересень показало на Закарпатті найменшу по всій Україні частку штатних працівників, які мали нарахування не вище мінімальної. Таких виявилося всього 0,1% від загального числа працівників (при загальнодержавному показнику 4%). Закарпаття лідирує по динаміці роздрібної торгівлі, обороти якої зросли на 22,7% (в середньому по Україні на 8,8%). Крім того, область посідає друге місце за динамікою нефінансових послуг та входить в шістку лідерів за обсягом експорту товарів і послуг на душу населення і за загальною площею прийнятого в експлуатацію житла на тисячу жителів.

Перші три місця в «Рейтингу губернаторів» займають голови Київської міськдержадміністрації, Полтавської та Одеської ОДА. На останніх опинилися голови Кіровоградської, Тернопільської та Чернівецької облдержадміністрацій.

Джерело: Сайт Геннадія Москаля

 

28 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів