Гравців «Алекса» покарала ще й крайова футбольна федерація

Гравців «Алекса» покарала ще й крайова футбольна федерація
25 січня на засіданні контрольно-дисциплінарного комітету було розглянуто інцидент, який стався під час матчу Ужгородської футзальної ліги.

 

Вирішили:

1. Рішення оргкомітету і санкції по матчу між командами ФК «Минай» – ФК «Алекс» (Мукачево), який відбувся 21.01.2018 в селі Баранинці Ужгородського району в спорткомплексі «Зінедін» вважати адекватними.

2. Керівництву футзальної ліги звернути увагу на відсутність забезпечення правопорядку.

3. Комітету з проведення змагань ФФЗ провести профілактичну роботу при можливій заявці в офіційні змагання розіграшу Кубка області із гравцями Йовбаком Крилом, Герцуським Олександром отримавши від них письмові пояснення та грошові внески на розвиток юнацького футболу в розмірі 600 та 1000 гривень відповідно і провести їх легітимацію не раніше 1 травня 2018 року (Йовбак Кирило), 1 червня 2018 року (Герцуський Олександр).

4. З рішенням КДК ознайомити всіх асоційованих членів ГС ФФЗ.

Нагадаємо, що ще раніше контрольно-дисциплінарний комітет УФЛ відсторонив мукачівський «Алекс» від участі в чемпіонаті, зобов’язав команду сплатити штраф у розмірі 5000 грн. на розвиток дитячого футзалу та заборонив командам-учасникам змагань реєструвати гравців у своїх складах.

 

29 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів