Активних та небайдужих ужгородців запрошують на публічне обговорення "Дорожньої карти" сталого розвитку громади

Активних та небайдужих ужгородців запрошують на публічне обговорення "Дорожньої карти" сталого розвитку громади
У У рамках проекту «План дій для розвитку громади», який реалізовує Інститут міста (Львів) за підтримки Посольства Великої Британії та у співпраці із Громадянська мережа ОПОРА на основі результатів трьох проектів, які мали на меті активізувати громаду до дій, було напрацьовано дорожню карту із сталого розвитку громад.середу, 31 січня о 17:00 у “Совиному гнізді” в Ужгороді

 

Саме про  ці знання та досягнення команда львівської комунальної установи готова розповісти усім, хто бажає стати частиною змін у своїх містах!

Дорожня карта дає можливість ознайомитися із основними кроками щодо:

  • дослідження громади

  • активізації мешканців громади

  • напрацювання Стратегії розвитку із громадськістю

  • затвердження Стратегії розвитку громади

  • запровадження системи моніторингу та реалізації Стратегії розвитку громади

Команда проекту планує презентувати дорожню карту у різних містах України та поділитися досвідом набутим під час створення та реалізації проекту у громаді Сихова міста  Львова. Формат зустрічі - публічне обговорення за участі експертів.

Також планується активна робота з учасниками заходу - створення мапи заходів/пріорітетів/побажань, які стосуються перетворення набережної Незалежності Ужгорода, за допомогою методів “світового кафе” та мозкового штурму.

Очікуємо, що інформація стане корисною для громадських організацій, активістів, представників влади, експертів у сфері розвитку громадянського суспільства та мешканців.

Більше про діяльність Інституту міста у Львові:

http://city-institute.org/

https://www.facebook.com/City-InstituteІнститут-міста-111397482212668

Захід відбувається за підтримки Ужгородської міської ради. Співорганізаторами заходу є команда ГО “Інститут міста Ужгород”.

Подія є відкритою, усі зацікавлені мають можливість долучитися до обговорення. Слідкуйте за актуальними оновленнями на фейсбук сторінці події!

31 січня 2018 року о 17:00 год.  локація “Совине гніздо”, вул.Ракоці 2

ВХІД ВІЛЬНИЙ

 

29 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів