Поліцейські вилучили у мешканця Рахівщини 400 грамів наркотичної конопельки

Поліцейські вилучили у мешканця Рахівщини 400 грамів наркотичної конопельки
За фактом незаконного зберігання наркотичних речовин поліція розпочала слідство. Наразі уже проведено ряд обшуків, під час яких вилучили речові докази, що доводять причетність фігуранта до наркозлочинів.

 

27 січня близько 22:00 до Рахівського відділення поліції відрапортували про фіксацію факту незаконного зберігання наркотичних речовин. Йдеться про 400 грамів конопель, які правоохоронці вилучили у чоловіка, раніше судимого за незаконне поводження з вогнепальною зброєю та боєприпасами. 

Біля господарського приміщення, що належить 50-річному мешканцю села Водиця, працівники сектору кримінальної поліції спільно з представниками слідчого відділу, групою реагування патрульної поліції Рахівщини та дільничним офіцером поліції, що обслуговує територію, виявили та вилучили рослини, схожі на наркотичні коноплі. Масу, вагою 400 грамів, направили на експертизу.

За даним фактом слідчий Рахівського відділення поліції розпочав кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України, тобто незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту.

Інкримінована порушнику санкція статті передбачає відповідальність у вигляді обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

29 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів