Через неефективні дії управлінців Закарпаття непродуктивні витрати склали 9 мільйонів

Через неефективні дії управлінців Закарпаття непродуктивні витрати склали 9 мільйонів
За результатами державних фінансових аудитів 2017 року працівники Управління Західного офісу Держаудитслужби в Закарпатській області виявили втрат фінансових і матеріальних ресурсів через порушення законодавства загалом на 203 млн. гривень.

 

Сума непродуктивних витрат через неефективні управлінські дії становить 9 млн. Торік закарпатські державні аудитори за результатами проведених аудитів надали 57 пропозицій, з яких об’єкти контролю врахували 36. Від упроваджених пропозицій протягом минулого року отримано економічний ефект на суму 3,6 млн. гривень.

За результатами аудитів правоохоронні органи розпочали 5 досудових розслідувань та долучили до кримінального провадження матеріали одного аудиторського дослідження.

Нагадаємо, зворотній зв’язок з громадськістю Управлінням Західного офісу Держаудитслужби в Закарпатській області забезпечується щодня (крім вихідних та святкових днів) за допомогою "телефону довіри", який функціонує  з 9-ї до 18 години (у п’ятницю  - до 16. 45) за номером (0312) 61-76-90.

Джерело: Прес-центр Закарпатської ОДА

 

31 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів