Тристоронній регіональний Меморандум про співпрацю підписаний в Ужгороді

Тристоронній регіональний Меморандум про співпрацю підписаний в Ужгороді
Поміж Департаментом соціального захисту населення Закарпатської ОДА, Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Закарпатській області та Головним територіальним управлінням юстиції у Закарпатській області.

 

Сьогодні, 31 січня, Василь Попадинець, директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Закарпатській області, Руслана Натуркач, начальник Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області та Михайло Петрішка, директор Департаменту соціального захисту населення Закарпатської обласної державної адміністрації підписали договір про співпрацю між трьома структурами.

Підписаний меморандум передбачає консолідацію зусиль сторін, спрямованих на співпрацю в частині формування сприятливого середовища та забезпечення реалізації ефективної державної політики у сфері розширення можливостей доступу до безоплатної правової допомоги для громадян, зокрема для осіб, які звертаються до відділів соцзахисту населення Закарпатської області.

Як зазначив директор Регіонального центру Василь Попадинець, для реалізації цієї мети у приміщеннях підрозділів Департаменту соціального захисту доцільно організувати пункти доступу до безоплатної правової допомоги. Зокрема, важливо створення дистанційних пунктів консультування в закладах соцзахисту інтернатного типу.

Начальник Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області Руслана Натуркач наголосила на важливості співпраці у рамках реалізації правопросвітницького проекту «Я маю право!».

У рамках Меморандуму про співпрацю сторони домовились про проведення спільних заходів – конференцій, семінарів, круглих столів, спрямованих на підвищення рівня правової поінформованості працівників Департаменту соцзахисту, системи надання безоплатної правової допомоги та ГТУЮ та громадян щодо захисту своїх прав, зокрема, на безоплатну правову допомогу, та спрямованих на реалізацію правопросвітницького проекту «Я маю право!».

Джерело: Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Закарпатській області

 

31 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів