Владика Феодор в Ужгороді вручив засудженим до довічного позбавлення волі фрукти та цукерки

Владика Феодор в Ужгороді вручив засудженим до довічного позбавлення волі фрукти та цукерки
Архієпископ Мукачівської і Ужгородської епархії Високопреосвященний Феодор відвідав засуджених до довічного позбавлення волі, які відбувають покарання в ДУ «Закарпатська установа виконання покарань № 9» в Ужгороді.

 

Священослужителі Української православної церкви разом з начальником ДУ «Закарпатська установа виконання покарань №9» Василем Анталовським організували святковий обід для засуджених до довічного позбавлення волі, які відбувають покарання в установі. Засуджені з нетерпінням очікували на архієпископа Феодора, адже мали змогу під час обіду в невимушеній обстановці поспілкуватися про життєві обставини в яких наразі перебувають. “В кожного своя дорога до Бога…”, - доносив слова до засуджених в дотичності до формування православного світогляду архієпископ.

Наостанок, поблагословивши присутніх, він побажав всім терпіння, мудрості, бути уважнішими до того, що відбувається навколо, старатися робити все з благоговінням Господа. Також Високопреосвященний Феодор вручив засудженим до довічного позбавлення волі фрукти та цукерки. Переповненні приємними враженнями та з вдячністю вони дякували Владикові за увагу та підтримку.

Джерело: Прес-служба ЗМУ МЮ

 

02 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів