Велику партію контрабандного курива виявили у "бджолиній" вантажівці на кордоні з Угорщиною

Велику партію контрабандного курива виявили у "бджолиній" вантажівці на кордоні з Угорщиною
Точна кількість контрабандних цигарок наразі встановлюється.

 

Закарпатські митники припинили порушення митних правил, пов’язане з незаконним вивезенням з України значної кількості тютюнових виробів. Правопорушення виявлено і припинено в зоні митного контролю митного посту «Тиса» Закарпатської митниці ДФС. Цигарки переміщувались у вантажному автомобілі іноземної реєстрації.

Згідно з поданими до митного контролю товаросупровідними документами, через митний кордон із України в Угорщину переміщувався бджолиний мед. Під час аналізу поданих до митного контролю товаросупровідних документів та в результаті аналізу ризиків, працівники митниці прийняли рішення про проведення повного митного огляду транспортного засобу та вантажу. Відтак у днищі транспортного засобу виявлено приховані від митного контролю тютюнові вироби українського виробництва торгової марки «Rothmans» із акцизними марками України. Наразі точна кількість цигарок встановлюється.

Попередньо зазначені дії кваліфікуються за ознаками порушення митних правил, а саме переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. Здійснюються заходи щодо фіксації митного правопорушення.

Джерело: ДФС у Закарпатській області

 

02 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів