Ще один район Закарпаття отримав свою фінансову "Конституцію" на 2018 рік

Ще один район Закарпаття отримав свою фінансову "Конституцію" на 2018 рік
Сьогодні, 2 лютого, на позачерговій двадцятій сесії Виноградівської районної ради депутати прийняли районний бюджет на цей рік, водночас вже сьогодні перерозподіливши кошти на нагальні потреби медицини й освіти регіону.

 

Відтак додатково депутатський корпус передбачив кошти на дофінансування Центру первинної медико-санітарної допомоги та районної лікарні.

Близько 9 млн грн буде спрямовано на покриття заборгованості по заробітній платі працівниками освітніх та медичних закладів, з яких також буде виплачена зарплатня на кінець минулого року в дошкільних установах, 2 млн грн надійде на харчування учнів району.

Окрім того, 200 тис грн виділили на співфінансування проекту ДФРР для проведення капітального ремонту приймального відділення районної лікарні, 500 тис грн – на медикаменти, а ще 500 тис грн − на закупівлю медичних інструментів та харчування в районній лікарні.

Також додатково 150 тис грн виділили на Програму "Обдаровані діти", 100 тис грн − на Програму оздоровлення та реабілітацію дітей-інвалідів тощо.

З таким рішенням районних обранців привітали голова бюджетної комісії Закарпатської обласної ради Василь Кошеля та директор Департаменту фінансів Закарпатської ОДА Петро Лазар, які були присутні на сесії. Так вони відзначили, що Виноградівський район завжди отримує фінансову підтримку з обласного бюджету й побажали, аби прийнятий районний бюджет тепер належно виконувався.

Джерело: Севлюш.інфо

 

02 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів