Як вибрати електричну м'ясорубку?

Як вибрати електричну м'ясорубку?
Електричні м'ясорубки мають незаперечну перевагу - при їх експлуатації немає необхідності докладати важкі зусилля при перемелюванні продуктів. Але електрична модель вимагає більш дбайливого ставлення, її не можна перевантажувати.

 

Потужність

Потужність необхідно вибирати в відповідність з тією кількістю м'яса, яке планується переробляти.

  • Малопотужні моделі, 400-800Вт, здатні переробити 1 кг м'яса / хвилину. Переробка жорсткого м'яса займе більше часу. Вартість такого обладнання найменша.

  • Середня потужність пристроїв становить 800-1200 Вт, вони мають продуктивність 1,5 кг / хвилину. Ці моделі впораються з жилавим м'ясом, хрящами. Для переробки по кілька кілограм в день такої потужності може бути досить.

  • Високопотужні м'ясорубки, 1200-2000 Вт, відрізняються високою продуктивністю, переробляючи до 4 кг м'яса / хвилину (в середньому близько 2 кг). Підходять для переробки великих об'ємів м'яса, легко розправляються з твердими шматками.

У звичайному режимі використовується номінальна потужність. Якщо сталося блокування вала через перемелювання надто жорстких шматків, включається максимальна потужність. М'ясорубка в цьому режимі може працювати близько хвилини.

Матеріал

М'ясорубки виготовляються з:

  • пластика;

  • металу;

  • комбінації металу і пластика.

Останній варіант є найбільш поширеним. З пластика виготовляється корпус, а з металу - передня панель, розтруб. Існують моделі з металу, але сучасний пластик також досить міцний.

Насадки

З їх допомогою готують фарш, фаршировані сосиски, домашню ковбасу, деруни, печиво та інші страви. У приготуванні цих страв помічником стане електропіч.

Залежно від марки і моделі комплектація насадками може змінюватися.

Види насадок:

  • Насадка Кеббе застосовується для виготовлення трубочок з подальшою фарширування, наприклад, для виготовлення фаршированих сосисок.

  • Для домашньої ковбаси використовується насадка, на горловину якої одягається оболонка-кишка, і можна готувати домашні ковбаси.

  • Терки застосовуються для подрібнення овочів, фруктів.

  • Насадки, що дозволяють фігурно нарізати продукти для салатів, супів, рагу.

  • Дробарка для льоду.

  • Для фаршу: рибного, м'ясного, овочевого.

  • Соковижималка.

  • Насадка для печива дозволяє швидко зробити оригінальні ласощі зі звичайного пісочного тіста.

Реверс

Функція, яка дозволяє шнеку обертатися в протилежному напрямку, якщо застряг жорсткий шматочок і його необхідно дістати. Лише у вибраних моделях.

Інтернет-магазин Aleco.com.ua пропонує безліч моделей техніки для кухні:

Електропічі - https://aleco.com.ua/elektropechi/

М'ясорубки - https://aleco.com.ua/myasorubki/.

Також рекомендуємо звернути увагу на тостери Blaupunkt.

 

03 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів