На зустрічі в УжНУ обговорювали шляхи реалізації проектів транскордонної співпраці

На зустрічі в УжНУ обговорювали шляхи реалізації проектів транскордонної співпраці
У даному випадку — проектів програми українсько-румунської співпраці. Кожен із представлених факультетів УжНУ становив собою одну команду, що мала змогу запропонувати до обговорення ідею втілення свого проекту.

 

У четвер, 1 лютого, у залі Вченої ради ректорату УжНУ відбулася робоча зустріч представників керівництва вишу та факультетів щодо реалізації проектів у рамках програми транскордонного співробітництва «Румунія-Україна 2014–2020».

Відкрила зухід проректор із науково-педагогічної роботи Мирослава Лендьел. Вона привітала присутніх, анонсувала програму та нагадала про минулу зустріч, на якій було презентовано вказаний проект. Мирослава Олександрівна також представила магістрантку факультету міжнародних економічних відносин та співробітницю Центру інновацій та розвитку УжНУ Аліну Носу.

Дівчина докладно розповіла про умови участі в програмі, територію залучення її партнерів, типи проектів, які мають можливість бути реалізованими, тощо. Також були чітко зазначені мінімальні й максимальні суми ґрантів, які можна виділити на втілення задумів учасників, і дедлайни подачі описів проектів окремих типів.

Кожен із представлених факультетів УжНУ становив собою одну команду, що мала змогу запропонувати до обговорення ідею втілення свого проекту. Зокрема, своїми пропозиціями поділилися ФСН, інженерно-технічний, філологічний та інші факультети. Більшість команд перебувають на стадії пошуку ідей та їх обговорення. Румунські університети вже звертаються до керівництва УжНУ з ідеями проектів і пропозиціями залучати окремі підрозділи нашого вишу до спільної роботи.

За підсумками заходу було вирішено надати можливість командам протягом двох тижнів сформулювати повністю опис проектів і надіслати їх на електронну адресу Центру інновацій та розвитку УжНУ.

Наступні зустрічі вирішили влаштовувати щочетверга о 14:00 у залі засідань Вченої ради ректорату.

Антоніна Чундак, Медіацентр УжНУ

 

03 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів