Закарпатська поліція затримала за добу двох п’яних водіїв, один з яких попався повторно

Закарпатська поліція затримала за добу двох п’яних водіїв, один з яких попався повторно
Випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння за минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції задокументували в Тячівському та Берегівському районах.

 

Учора ввечері на вулиці міста Берегово працівники групи реагування патрульної поліції помітили, як автомобіль служби таксі тягне на причепі інший - марки «Fіаt». На останньому не горіли задні габарити, тож машину зупинили. За кермом іномарки перебував місцевий житель з ознаками алкогольного сп’яніння. Він також керував без посвідчення водія. Від проходження медосвідування водій відмовився, про що правоохоронці в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи про керування в стані алкогольного сп’яніння та без належних документів.

Сьогодні вночі, близько 4-ї години, в селі Красна Тячівського району працівники групи реагування патрульної поліції Дубівського відділення зупинили автомобіль марки «Аudі» іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак, а водій невпевнено керував. За кермом іномарки перебував молодий місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Юнак не має водійського посвідчення, яке від нього вилучили наприкінці минулого року за керування в стані сп’яніння. Тепер молодий чоловік відмовився проходити медосвідування. В присутності свідків на нього склали адмінпротокол за повторне керування в стані алкогольного сп’яніння. Машину затримали на спецмайданчик поліції.

Обидва складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації 

поліції Закарпатської області

 

04 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів