17 новоспечених випускників природничо-гуманітарного коледжу УжНУ готові долати нові висоти у житті

17 новоспечених випускників природничо-гуманітарного коледжу УжНУ готові долати нові висоти у житті
Дипломи молодшого спеціаліста днями отримали студенти спеціальності «Туристичне обслуговування» природничо-гуманітарного коледжу Ужгородського університету. 17 випускників стали на крок ближчими до своєї мети – адже офіційно можуть вважатися фахівцями у сфері туризму.

 

Та молодь усвідомлює: коледж дав їй дещо більше, ніж знання і документ про їх здобуття – насамперед наділив силою й наполегливістю, щоб долати труднощі на шляху, котрі, на жаль, трапляються неочікувано.

Урочистий захід вручення розпочав заступник директора коледжу з навчально-методичної роботи (нині в.о. директора ПГК) Роман Сидор. Зауважив, що, хоч  спеціальність туризмознавця в закладі є відносно новою, але вже випущено 62-х фахівців; також подякував колишнім своїм студентам за добре навчання та побажав кожному знайти своє місце у житті.

Згодом присутніх порадувала своєю піснею «Десь по світу» першокурсниця Тетяна Матійко. Відтак наказ про вручення дипломів зачитала завідувачка відділення Галина Монда.

Наталія Габчак вручає диплом

Привітати своїх майбутніх абітурієнтів прийшла декан факультету туризму та міжнародних комунікацій Наталія Габчак. Наталія Францівна не має сумніву, що випускники здобули професійні знання і стали порядними людьми, подякувала їхнім наставникам, а також батькам, адже вони допомогли своїм дітям у сміливому і водночас правильному виборі – навчанні у коледжі.

Після церемонії вручення дипломів другокурсниця Яна Голінка продемонструвала, що вона не тільки красуня, а й любителька іноземних мов – дівчина заспівала для аудиторії молдовською та сербською мовами.

Федір Шандор

Наталія Феделещак

Слово для привітання мали також завідувач кафедри соціології та соціальної роботи Федір Шандор, котрий порадив молоді бути патріотами й не виїжджати за межі країни, працювати на її благо, розвиваючи туризм; голова Асоціації сільського туризму Богдан Пранничук, який застеріг випускників розчаровуватися при перших невдачах, які неодмінно теж будуть, не можна опускати руки – треба йти до мети.

Виступила на урочистостях і академнаставниця вже дипломованих студентів-туризмознавців Наталія Феделещак, відзначивши, що не мала приводів соромитися за них, ходити на килим до керівництва, і пообіцяла прийти на вручення їм уже магістерських дипломів.

Розвеселили гостей свята першокурсники, які розіграли музичну виставу «На іспиті». Кожен, напевно, знайшов себе серед героїв сценки.

На завершення дійства з піснею про Україну виступила Яна Голінка, налаштовуючи молодь на патріотичний курс у їхньому дальшому житті.

Марія Шелельо, Медіацентр УжНУ

 

05 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів