Берегівчанин викрав частину дерев`яних конструкцій для будівництва, щоб зігрітися

Берегівчанин викрав частину дерев`яних конструкцій для будівництва, щоб зігрітися
Співробітники Берегівського відділу поліції затримали 54-річного чоловіка, який з приватного будинку у м.Берегові викрав частину дерев`яної конструкції для проведення висотних будівельних робіт. За фактом крадіжки розпочали слідство.

 

Вчора, 5 лютого, на лінію «102» надійшло повідомлення про крадіжку частини дерев`яних деталей з конструкції для фарбування фасаду приватного будинку.

На місце події виїхали поліцейські слідчо-оперативної групи відділу. Перевіривши інформацію, правоохоронці встановили особу крадія. Ним виявися вже судимий місцевий мешканець, який проживає за кількасот метрів від будинку потерпілого. Як з`ясували поліцейські,  підозрюваний берегівчанин вночі викрав частину дерев`яних елементів, розпилив їх на менші частини і відніс до  себе додому для обігріву помешкання.

Частину краденого правоохоронці вилучили. За фактом крадіжки розпочали розслідування за ознаками ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України. Поліцейські перевіряють чоловіка на причетність до вчинення інших крадіжок на території міста і району.

Відділ  комунікації поліції в Закарпатській області

 

06 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів