"Снігова" крадіжка у закарпатському Голубиному

"Снігова" крадіжка у закарпатському Голубиному
Мова про снігозабірну металеву лопату-відвал до автомобіля «КрАЗ», яку викрали з території Свалявської філії «Закарпатського облавтодору».

 

Працівники Свалявського відділення поліції розшукали мешканця села Голубине, який з підприємства викрав снігозабірну металеву лопату з великогабаритного автомобіля. За фактом крадіжки з проникненням на підприємство розпочали слідство.

Нещодавно до чергової частини Свалявського відділення поліції надійшло  повідомлення про крадіжку снігозабірної металевої лопати-відвалу до автомобіля «КрАЗ» з території філії Свалявського відділення Мукачівської дорожньо-експлуатаційної дільниці «Закарпатського облавтодору».

На місце злочину виїхала слідчо-оперативна група. Дільничні офіцери спільно з працівниками кримінальної поліції перевірили коло осіб, які можуть бути причетні до крадіжки габаритної деталі – лопати для прибирання снігу.

В результаті правоохоронці з’ясували, що 45-річний охоронець державного підприємства викрав і перепродав лопату місцевим жителям,  які в подальшому здали її на металобрухт.

За фактом крадіжки поліція розпочала розслідування за ознаками ч.3 ст.185 Кримінального  кодексу України. У справі триває досудове слідство.

Джерело: Відділ  комунікації поліції Закарпатської області

 

06 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів