Заправні станції Закарпаття вимагають посиленої уваги до себе та контролю

Заправні станції Закарпаття вимагають посиленої уваги до себе та контролю
Адже АЗС та АГЗП належать до об’єктів підвищеної небезпеки. Саме тому вони потребують посиленого контролю з боку відповідних державних органів, в тому числі й органів Держпраці.

 

У зв’язку з цим Управління Держпраці у Закарпатській області ініціювало проведення кількох тематичних  зустрічей з працівниками мереж заправних комплексів краю.

Днями такий захід був проведений з представниками компанії «ОККО Рітейл», що спеціалізується на роздрібній реалізації пального та супутніх товарів. Отримати кваліфіковану консультацію фахівця, почути корисну інформацію, мали змогу представники заправних станцій Хустщини, Іршавщини, Тячівщини, Берегівщини та Мукачівщини.

У ході зустрічі заступник начальника відділу нагляду у будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді на виробництві та об'єктах підвищеної небезпеки Управління Держпраці Олександр Гойс в першу чергу зосередив увагу присутніх на загальних питаннях з охорони праці та вимогах до організації та виконання газонебезпечних робіт. Водночас розповів про важливість періодичного проведення техогляду обладнання вказаних об’єктів, випробування скидних клапанів, гумотканих рукавів.

Учасники зібрання обговорили також питання додержання вимог правил безпеки систем газопостачання. На прикладі однієї із станцій фахівець Управління Держпраці показав, які недоліки найчастіше допускаються при монтажі  систем блискавкозахисту та заземлення, і пояснив, як їх уникнути.

Джерело: Управління Держпраці України у Закарпатській області

 

06 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів